Combiflex

8211-901 / HP Anti-Size


8211-901 HP Anti-Size

Flere detaljer


kr0


Til forebyggelse af sammenbrænding og tæring på områder udsat for høje temperaturer, korrosion, kemikalier og mekanisk spænding både ppå ens og forskellige metaloverflader før montering.

Man anvender Belzona® 8211 til at dække overflader på møtrikker, bolte, koblinger, kædehjul, trisser, noter, bøsninger, kilespor og omdrejningstappe, modstår det svingninger, sammentrækning, udvidelse, tæring, kemikalier og temperaturer op til 1100° C.

Belzona® 8211 er egnet til alle slags metaller, f.eks. krom molydbæn vanadin, titan, rust- og syrefast stål og nimonics. Produktet indeholder hverken kobber, silikone, blyforbindelser eller molydbæn disulfid, og det indeholder mindre end 10 milliontedele svovl.

Belzona® 8211 tærer ikke på og reagerer ikke med uens metaller.

Forurenede overflader

Belzona® 8211 kan anvendes på overflader, der er forurenet med olie eller kemikalier.

Fugtige overflader

Belzona® 8211 kan anvendes på fugtige eller våde overflader.

Overflader af gummi

Belzona® 8211 påvirker ikke syntetisk gummi og er velegnet til anvendelse på pakningsskiver. Naturgummi vil dog sandsynligvis svulme op ved kontakt med Belzona® 8211.

Kontakt med ilt

Belzona® 8211 er inaktiv overfor de fleste gasarter, der indeholder kvælstof, freon, butangas og naturgas, men må ikke anvendes på komponenter, der er i kontakt med rent ilt.

Høje temperaturer

Ved høje temperaturer fungerer Belzona® 8211 som engangsbeskyttelse. Blotlægges emnet helt eller delvis, må der foretages en yderligere påføring.

Login

Velkommen, Log ind

Kurv  

(tom)

Nye produkter

Intet nyt produkt på dette tidspunkt